Voorbeelden van mix je box

In mix je box bepaal je helemaal zelf wat voor een cadeaubox je verstuurd. Niet alleen heel erg leuk voor je eigen hond of kat, maar zeker ook die van familie, collega’s of vrienden. Op deze pagina kun je wat inspiratie op doen om jouw ideale cadeaubox samen te stellen.

Mix je box voor honden en katten

Over onze mix je boxen voor honden en katten hebben we goed nagedacht. Wat vinden honden, katten en hun baasjes een leuk hondencadeau? Het blijft natuurlijk altijd moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Maar met een beetje onderzoek en fantasie kom je een heel eind. De bedoeling van mmix je box is om samen met je huisdier te genieten van interactieve spelletjes en producten waar je echt iets mee kunt doen.

Honden cadeautje met een kaartje

De lieve uitstraling van de box en de manier waarop we de producten inpakken is een lust voor het oog. Daarom zijn onze boxen ook zo ontzettend leuk om cadeau te doen. Het pootjes vloeipapier en het speciale opvulmiddel maken de box helemaal tot een feestje. Je kunt het nog persoonlijker maken met een kaartje. Neem eens een kijkje bij onze kaarten in de webshop. We hebben zoveel mogelijk met je meegedacht.

De waardering van www.yourpreciousgift.eu/contact bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 83 reviews.