Onze snuffelpakket voor Hond| Kat| Puppy| Kitten

Op deze pagina kun je een Snuffelpakket samen stellen voor je hond en kat. Dus eigenlijk twee in één kadopakket.

Hoe werkt het?

Onze snuffelpakket is simpel samen te stellen. Kies eerst je box met basisprijs, kies dan de kleur van het opvulmiddel. En vul je box door minstens vier (of meer) artikelen ook toe te voegen aan je winkelmand. Bestel je minder dan vier artikelen dan wordt het in een kleine kadobox verzonden. De boxen, opvulmiddel en artikelen zijn niet los verkrijgbaar. Snuffel lekker rond tussen alle artikelen, en stel je eigen snuffelpakket samen.

 

 

Uniek en geweldig met onze snuffelpakket

Onze snuffelpakket

Onze grootste inspiratie en motivatie om Your Precious Gift te starten komt van onze eigen huisdieren. Wat is er leuker dan je hond of kat te zien genieten van een cadeau met wat lekkers en/of om samen spelletjes te doen. Maak een cadeaupakket voor honden of katten, Met onder andere het nieuwe thema onze snuffelpakket. Onze snuffelpakket is geweldig leuk om samen te stellen. Voor een puppy of kittenpakket. De kleuren keuze die we hebben, maakt het nog simpeler om je eigen snuffelpakket te maken. Maak een mooi honden cadeaupakket voor een teefje of reutje. Doordat er veel roze en blauw in de speeltjes zit is dit leuk om te doen. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn ook hele leuke speeltjes in leuke kleurtjes. Of het geweldige denkspelletje voor honden en katten. Je kunt je eigen cadeaupakket helemaal samen stellen zoals je zelf wilt.

Waarom onze snuffelpakketten? Omdat elke hond of kat uniek is. Daarbij heeft iedereen een persoonlijke smaak. De geweldige leuke speeltjes, maar ook voor de baasjes kun je een super cadeaupakket samen stellen. Als er bijvoorbeeld een nestje puppy’s of kittens wordt geboren. Maak een prachtig kraampakket. Of als iemand een puppy of kitten krijgt, dan kun je voor die gene, een heel mooi puppy/kittenpakket samen stellen. Is er bijvoorbeeld een hond/kat jarig, of je eigen hond/kat is jarig. Stel dan een cadeaupakket voor honden/katten samen.

Ook luxe kadoboxen

Daarnaast hebben we ook samengestelde kadoboxen voor honden en katten. Omdat niet iedereen een eigen kadobox wil samenstellen, hebben we daarom deze kadoboxen alvast voor jou opgemaakt. Dus je ziet we hebben overal aan gedacht. We wensen je veel plezier in onze webshop.

 

Mix je box daar wordt iedereen blij van

Mix je box is uniek en geweldig leuk. Natuurlijk hebben we bij Your Precious Gift ook de geweldige luxe kadoboxen. Deze boxen hebben wij al voor jouw samen gesteld. Als je niet zo creatief bent. Of als je geen zin hebt om zelf een cadeaupakket voor honden/katten samen te stellen. Bijvoorbeeld onze puppybox of de kittenbox. Daarom is dit zeker een hele leuke keuze om te maken. Kijk eens bij luxe kadoboxen. Het maakt niet uit wat je ook kiest bij Your Precious Gift, het is succes verzekerd bij alle baasjes. Alle kadopakketten worden verzonden in onze prachtige luxe boxen. Waar je ook voor kiest het is een feestje om onze kadopakketten te ontvangen.

Keurmerk webwinkel

De waardering van www.yourpreciousgift.eu/contact bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 57 reviews.