Cadeaupakket voor katten stel deze zelf samen

De boxen van Your Precious Gift zijn met veel liefde en zorg samengesteld. Speciaal om te geven en leuk om te ontvangen Voor katten- en/of hondenliefhebbers.

De cadeaupakket voor katten stel je als volgt samen:

Kies je box met basisprijs, kies dan de kleur van het opvulmiddel. En vul je cadeaupakket voor katten door minstens vier (of meer) artikelen ook toe te voegen aan je winkelmand. De boxen, opvulmiddel en artikelen zijn niet los verkrijgbaar. Mocht er toch iets mis gaan, met het samen stellen van je box, dan krijg je hier een berichtje van. We wensen je ontzettend veel plezier met mix je box.

 

Mix je box is uniek en geweldig leuk om te doen

Stel een eigen honden of katten cadeaubox samen

Onze grootste inspiratie en motivatie om Your Precious Gift te starten komt van onze eigen huisdieren. Wat is er leuker dan je hond of kat te zien genieten van een cadeau met wat lekkers en/of om samen spelletjes te doen. Nu met het super leuke nieuwe thema Mix je box, wordt het nog leuker. Mix je box is geweldig leuk om samen te stellen. Voor een puppy of kittenpakket. De kleuren keuze die we hebben, maakt het nog simpeler om je eigen mix je box te maken. Maak een mooi honden cadeaupakket voor een teefje of reutje. Doordat er veel roze en blauw in de speeltjes zit is dit leuk om te doen. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn ook hele leuke speeltjes in leuke kleurtjes. Of het geweldige denkspelletje voor honden en katten. Je kunt je eigen cadeaupakket helemaal samen stellen zoals je zelf wilt.

Dit alles hebben we ook voor de katten. Een prachtig kittenpakket samen stellen op je eigen unieke manier. Maar ook bijvoorbeeld als er een kat een kattenshow heeft gewonnen. Een kraampakket als er een nestje kittens is geboren. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maak een prachtig cadeaupakket voor jezelf of juist voor iemand anders. Maak het nog persoonlijker door er een leuk  kaartje bij te voegen.

Waarom mix je box?

Waarom mix je box? Omdat elke hond of kat uniek is. Daarbij heeft iedereen een persoonlijke smaak. De één houd van speeltjes, en de ander geeft graag snoepjes. Maar ook voor de baasjes kun je daarom een super cadeaupakket samen stellen. Met bijvoorbeeld de leuke miniballonnen. Als er bijvoorbeeld een nestje puppy’s wordt geboren. Maak een prachtig kraampakket.  Is er bijvoorbeeld een hond jarig, of je eigen hond is jarig. Krijgt iemand bijvoorbeeld een puppy. Dan kun je voor die gene, een heel mooi puppypakket samen stellen. Ook als er een hondenshow is gewonnen, kun je een leuk pakket samen stellen. Bijvoorbeeld met de pawsecco. Stel dan een mooi en persoonlijk honden cadeaupakket samen. Dus al met al mix je box is te gek!

Mix je box daar wordt iedereen blij van

Mix je box is uniek in Nederland. Nergens anders te verkrijgen. Natuurlijk hebben we bij Your Precious Gift ook de geweldige luxe kadoboxen. Deze boxen hebben wij al voor jouw samen gesteld. Bijvoorbeeld als je niet zo creatief bent. Of als je geen zin hebt om zelf een cadeaupakket samen te stellen. Maar dus wel iets origineels wilt geven. Wil je gewoon totaal verrast worden, dit kan natuurlijk ook.

Daarom speciaal samen gesteld voor kat of hond. Hebben we ook het verrassingspakket. Kortom ontzettend leuk als je van verrassingen houd. Deze boxen zijn gevuld met speelgoed en snacks. Maar je kunt ook kiezen voor de samen gestelde boxen.Kijk eens bij luxe kadoboxen. Het maakt niet uit waar je voor kiest bij Your Precious Gift, het is succes verzekerd bij alle baasjes. Alle kadopakketten worden verzonden in onze prachtige luxe boxen.

Keurmerk webwinkel

De waardering van www.yourpreciousgift.eu/contact bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 31 reviews.