Cadeaupakket voor honden stel deze zelf samen

De boxen van Your Precious Gift zijn met veel liefde en zorg samengesteld. Speciaal om te geven en leuk om te ontvangen Voor katten- en/of hondenliefhebbers.

Hoe werkt mix je box?

Cadeaupakket voor honden met Mix je box. Kies eerst je box met basisprijs, kies dan de kleur van het opvulmiddel. En vul je box door minstens vier (of meer) artikelen ook toe te voegen aan je winkelmand. Minder dan vier of kleine artikelen, dan krijg je de kleinere box. De boxen, opvulmiddel en artikelen zijn niet los verkrijgbaar. Mocht er toch iets mis gaan, met het samen stellen van je box, dan krijg je hier een berichtje van. We wensen je ontzettend veel plezier met mix je box.

 

 

Mix je box is uniek en geweldig leuk om te doen

Stel een eigen honden of katten cadeau samen

Onze grootste inspiratie en motivatie om Your Precious Gift te starten komt van onze eigen huisdieren. Wat is er leuker dan je hond of kat te zien genieten van een cadeau met wat lekkers en/of om samen spelletjes te doen. Maak een cadeaupakket voor honden. Nu met het super leuke nieuwe thema Mix je box, wordt het nog leuker. Mix je box is geweldig leuk om samen te stellen. Voor een puppy of kittenpakket. De kleuren keuze die we hebben, maakt het nog simpeler om je eigen mix je box te maken. Maak een mooi honden cadeaupakket voor een teefje of reutje. Doordat er veel roze en blauw in de speeltjes zit is dit leuk om te doen. Maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn ook hele leuke speeltjes in leuke kleurtjes. Stel een eigen cadeaupakket voor honden samen.

Cadeaupakket voor honden

Waarom mix je box? Omdat elke hond of kat uniek is. Daarbij heeft iedereen een persoonlijke smaak. De geweldige leuke speeltjes, maar ook voor de baasjes kun je een super cadeaupakket samen stellen. Als er bijvoorbeeld een nestje puppy’s wordt geboren. Maak een prachtig kraampakket. Of als iemand een puppy krijgt, dan kun je voor die gene, een heel mooi puppypakket samen stellen. Is er bijvoorbeeld een hond jarig, of je eigen hond is jarig. Stel dan een cadeaupakket voor honden samen.

Ook voor katten

Maar dit alles hebben we ook voor de katten. Een prachtig kittenpakket samen stellen op je eigen unieke manier. Een kraampakket als er een nestje kittens is geboren. Maar ook bijvoorbeeld als er een kat een kattenshow heeft gewonnen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maak een prachtig cadeaupakket voor jezelf of juist voor iemand anders. Maak het nog persoonlijker door er een leuk kaartje bij te voegen.

 

Mix je box daar wordt iedereen blij van

Mix je box is uniek en geweldig leuk. Natuurlijk hebben we bij Your Precious Gift ook de geweldige luxe kadoboxen. Deze boxen hebben wij al voor jouw samen gesteld. Als je niet zo creatief bent. Of als je geen zin hebt om zelf een cadeaupakket voor honden samen te stellen. Dan is dit zeker een hele leuke keuze om te maken. Kijk eens bij luxe kadoboxen. Het maakt niet uit wat je ook kiest bij Your Precious Gift, het is succes verzekerd bij alle baasjes. Alle kadopakketten worden verzonden in onze prachtige luxe boxen. Waar je ook voor kiest het is een feestje om onze kadopakketten te ontvangen.

Keurmerk webwinkel

De waardering van www.yourpreciousgift.eu/contact bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 31 reviews.