Cadeaupakketten voor katten

De boxen van Your Precious Gift zijn met veel liefde en zorg samengesteld. Speciaal om te geven en leuk om te ontvangen Voor katten- en/of hondenliefhebbers.

Luxe kadoboxen voor katten en kittens

Cadeau boxen voor katten. Over onze luxe kadoboxen voor katten en kittens hebben we goed nagedacht. Wat vinden eigenwijze katten en ondeugende kittens en hun baasjes een leuk cadeau? Het blijft natuurlijk altijd moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Maar met een beetje onderzoek en fantasie kom je een heel eind. De bedoeling van onze boxen is om samen met je huisdier te genieten van interactieve spelletjes en producten waar je echt iets mee kunt doen.

Wat zit er in een box?

Neem nu onze luxe speelbox:

  • De  Pet Qwerks Cat Babble Ball, voor uren speelplezier, met de leuke geluidjes.
  • De Cheesy Mouse Hunt laat de muis los in de kaas. Het  jachtinstinct van je kat zal zeker naar boven komen.
  • Kong Cat Bat about Mouse, geweldig speelgoed en kan gevuld worden met Catnip.
  • De Kong Kickeroo , een populaire speeltje, daagt uw kat uit.
  • VERS GEBAKKEN luxeCatnip praline van Petcake.
  • Een puntzak met wat lekkers in de luxe speelbox voor katten.

Een cadeautje met een kaartje

De luxe uitstraling van de box en de manier waarop we de producten inpakken is een lust voor het oog. Daarom zijn onze boxen ook zo ontzettend leuk om cadeau te doen. Het gouden vloeipapier en het speciale opvulmiddel maken de box helemaal tot een feestje. Je kunt het nog persoonlijker maken met een kaartje. Neem eens een kijkje bij onze kaarten in de webshop. We hebben zoveel mogelijk met je meegedacht.

De waardering van www.yourpreciousgift.eu/contact bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 31 reviews.