Luxe cadeauboxen voor honden

De boxen van Your Precious Gift zijn met veel liefde en zorg samengesteld. Speciaal om te geven en leuk om te ontvangen Voor katten- en/of hondenliefhebbers.

Luxe kado boxen voor honden

Over onze luxe kado boxen voor honden hebben we goed nagedacht. Wat vinden honden en hun baasjes een leuk hondencadeau? Het blijft natuurlijk altijd moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Maar met een beetje onderzoek en fantasie kom je een heel eind. De bedoeling van ons  Hondenpakket is om samen met je huisdier te genieten van interactieve hondenspelletjes en producten waar je echt iets mee kunt doen.

Wat zit er in een box?

Neem nu onze luxe smulbox:

  • Het mooie kookboek ‘Wat een hondenleven’ met bakvorm om zelf de heerlijkste traktaties te maken voor je hond.
  • Met het leuke thema ‘smullen’ hebben wij het hondenspeelgoed hieraan aangepast. Piepende appels, aardbeien of kersen kunnen in het pakket zitten.
  • Rij met worstjes, niet lekker om op te eten maar wel heel leuk om mee te spelen.
  • De sheepfat bites zijn een heerlijke traktatie voor je hond en ook nog eens heel gezond.
  • Een puntzak met hondensnoepjes erin, de snoepjes kunnen anders zijn dan op de afbeelding.

Honden cadeautje met een kaartje

De luxe uitstraling van de box en de manier waarop we de producten inpakken is een lust voor het oog. Daarom zijn onze boxen ook zo ontzettend leuk om cadeau te doen. Het gouden vloeipapier en het speciale opvulmiddel maken de box helemaal tot een feestje. Je kunt het nog persoonlijker maken met een kaartje. Neem eens een kijkje bij onze kaarten in de webshop. We hebben zoveel mogelijk met je meegedacht.

De waardering van www.yourpreciousgift.eu/contact bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 31 reviews.